Petreceri copii, locatie evenimente companii in aer liber

Locatia TreeHouse Lagoon

TreeHouse Cosoba Lagoon

Depre locatie
La TreeHouse Lagoon gasiti o combinatie superba intre padure, piscina de mari dimensiuni si spatiile verzi largi alaturate club house-ului de 400mp.
Locatia se afla la marginea padurii beneficiind si de un spatiu in padure avand totodata acces si la locul de joaca din padure.

Piscina de mari dimensiuni si de adancime mica(1,5 m) ofera un spatiu generos si placut fie pentru un pool party sau ca si element de design ambiental pentru alte evenimente.Amplasament si acces
TreeHouse Lagoon se afla la 17 km de centura bucurestiului in zona NW. 

Varintata 1 (mai drept)

Centura Bucuresti, iesirea spre Dragomiresti (fie prin Chitila, stanga pana la podul spre Dragomiresti, fie prin Militari dreapta, fie direct prin B-dul Uverturii).

Tineti drumul principal, drept prin Dragomiresti Deal/ Vale, Comuna Bacu, Comuna Joita, Comuna Cosoba.

La iesirea din Cosoba, (urmariti indicatorul rutier- iesire din Cosoba) pe partea stanga a soselei incepe un camp agricol. Mergeti mai departe, pe soseaua principala cca 800 de m. Pe campul agricol se observa un turn de apa inalt. Locatia este la padurea din partea stanga, la orizont. Accesul se face pe drumul pietruit aflat chiar la sfarsitul campului agricol, chiar langa gardul de beton.

 

Varianta 2 (mail iber)

Iesirea prin Chitila, continuati pe drumul national spre Targoviste, la al doilea pod din Chitila, la intrarea in padure indicator Sabareni la stanga, luati-o spre Sabareni, drumul prin padure. Tineti drumul principal cca 8 km. Iesiti in comuna Joita, soseaua principala. Facti dreapta si ajungeti in Cosoba. Mergeti mai departe, pe soseaua principala cca 800 de m. Pe campul agricol se observa un turn de apa inalt. Locatia este la padurea din partea stanga, la orizont. Accesul se face pe drumul pietruit aflat chiar la sfarsitul campului agricol, chiar langa gardul de beton.
Pentru directie pe harta  puteti accesa acest link.


Rezerva aici

Ai intrebari, vrei sa afli mai multe informatii, ne poti suna la 0733 981.231 sau ne poti trimite un email.

 

inapoi