Impresii nunta in aer liber, evenimente in aer liber

Impresii nunta in aer liber, evenimente in aer liber

Nunta Evenimente companii Botez Petreceri de copii Aniversari private Evenimente TreeHouse

Locatii Treehouse


Marturiile clientilor


Cand am ales TreeHouse stiam ca va fi o nunta frumoasa dar nu ne-am imaginat ca va iesi de vis :)) Staff’ul foarte bine instruit , profi si inclinat catre client fiind atent pana la ultimul detaliu si facand tot posibilul sa iasa totul perfect. Partenerii TreeHouse extrem de implicati si atenti la nevoile noastre :) Echipa Zebra Catering a fost cât se poate de flexibila , corecta si au facut o treaba extraodinara.  Totul a fost absolut perfect !  Va multumim pentru experienta si recomandam din suflet viitorilor miri locatia dvs.

Andra C.


Botezul baietelului nostru, Tudor, a fost al doilea eveniment pe care l-am organizat la Tree House. De data aceasta am ales, locatia Tree House Forest. A fost un eveniment foarte relaxant, la care invitatii s-au simtit extraordinar. Si de aceasta data organizarea a fost foarte buna, nu a trebuie sa ne facem griji de nimic. Recomand cu drag acest local tuturor celor care s-au saturat de ballroomuri si iubesc sa petreaca timp in aer liber.  

Cristina S.


Stii ca ai ales locul perfect pentru nunta ta, atunci cand nu mai vrei sa vizitezi alte locuri. V-am calcat pragul anul trecut si cumva, am stiut ca acolo ne vom petrece ziua nuntii, inca de cand am parcat. Apoi, am cunoscut-o pe Ioana, cea care avea un raspuns pozitiv la orice intrebare aveam. Cum sa nu vrei sa ramai intr-un loc care iti da incredere? Toti ne-au felicitat pentru locul ales si noua nu ne ramane decat sa va felicitam pe voi, ca faceti o treaba asa buna! A fost minunat, voi sunteti minunati si va multumim.

Florance


Un loc excelent unde ai toate premisele sa iasa un eveniment fain si relaxant. In afara de frumusetea locului (vizibila in poze), am apreciat foarte mult si flexibilitatea (posibilitatea de a alege contractorii pentru toate serviciile). Tot personalul a fost foarte amabil si promt la fiecare solicitare, si in acelasi timp discret. Categoric este un loc de luat in seama pentru cineva care isi doreste un eveniment DEOSEBIT. Vali M.

Vali M


vezi mai multe

Impresii evenimente in aer liber, nunta in aer liber. Impresii ale clientilor despre locatiile de evenimente in aer liber TreeHouse.

Inchide