Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Nunta Evenimente companii Botez Petreceri de copii Aniversari private Evenimente TreeHouse

Locatii Treehouse


Castiga un Twizy


Ianuarie 2022 
Achizitioneaza acum un Pachet Welcome 2022 sau un Voucher Ianuarie 2022,
Rezerva acum un eveniment la TreeHouse 

si poti castiga un vehicul electric Renault Twizy.

Twizy este un exceptional mijloc de transport pentru oras cu care ajungi rapid unde ai nevoie, pe care il parchezi in cele mai stramte locuri. 
Te vei distra maxim cu aceasta masinuta!
Da, este o tragere la sorti si stim ca primul lucru la care te gandesti este: Doar nu o sa castig chiar eu! Dar daca?
Este al treilea premiu similar care se acorda si de fiecare data cand a fost sunat, castigatorul a avut aceeasi reactie: Nu pot sa cred, este o gluma! Testimonialele si pozele le gasesti in paginile din campaniile anterioare.

Si cum ar fi daca tu vei fi cel (cea) care va primi urmatorul telefon? 
Nimic de pierdut, doar de castigat.

(vezi pagina de campanie si mai multe informatii aici) 



Este timpul pentru o nunta in aer libersi va ganditi care este cea mai draguta locatie dintre toate locatiile de nunta in natura in apropierea Bucurestiului.
Cu zonele verzi, padure, piscina si spatiile construite, locatiile TreeHouse conduc in mod constant top-ul locatiilor de nunti in aer liber din zona Bucurestiului.

Conceptul de nunta in aer liber, nunta in mijlocul naturii a fost puternic promovat de catre TreeHouse devenind un trend in eveimentele de acest tip in ultiimi ani. Nunta in padure este un concept initiat de TreeHouse inca din 2013.
Locatiile de nunta in aer liber TreeHouse, sunt create ca spatii speciale ce ofera intimitate pentru o nunta memorabila si speciala.

Pentru o nunta la piscina va recomandam locatia TreeHouse Lagoon. Pentru o nunta in paduree va recomandam locatiile TreeHouse Lagoon si TreeHouse Forest. Pentru o nunta in gradina va recomandam locatia TreeHouse Garden.

Locatiile de evenimente TreeHouse raspund la fel de bine pentru evenimentele de companie de tipul: teambuilding, corporate party, lansari si working sessions.

Piscina inteligenta pentru curti mici - smighty.ro.  Acum poti inota in propria curte piscine curti mici.

Inchide