Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

TreeHouse Lagoon - Cosoba

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Aproape de Bucuresti, piscina de dimensiuni mari, padure


TreeHouse Cosoba Lagoon imbina armonios o serie de facilitati benefice pentru evenimente companii, evenimente private de anvergura: nunta, botez si evenimente private.
Piscina de mari dimensiuni, zona de cocktail si clubhouse-ul de 500 mp se prelungesc natural in padure cu deckul si zona de joaca/ activitati. Spatiile largi combinate cu zonele verzi creaza o atmosfera placuta si intima.


Este locatia excelenta pentru un teambuilding de o zi, sau un eveniment de companie in aer liber, aproape de Bucuresti.
_____________________________________

 


Locatia: TreeHouse Cosoba Lagoon

Puncte de atractie:
Piscina mari dimensiuni si bazin copii mici, zona de cocktail si terasa, deckul din padure, padurea, terenul pentru activitati sportive.

Facilitati: 
La exterior: piscina, dusuri si cabine de schimb; spatii verzi si zona de activitati in padure, teren pentru activitati sportive, zona terasa si cocktail cu mobilier, parcarea.
La interior: 500 mp open sapce cu mese rotunde si scaune, grup sanitar- 6 toalete, bucatarie pentru asamblare, spatiu service, instalatie de sonorizare, masina fum si laser.

Spatii comune:

Locul de joaca pentru copii, in padure.

Tipuri de evenimente: 
Evenimente companii, Teambuilding, Nunti, Botezuri, Petreceri private, Petreceri copii VIP, Aniversari VIP.


Nota: 
Numar de persoane recomandat 50 - 300 la masa si pana la 500 standing.
Optiuni pentru evenimente de anvergura pana la 1000 -2000 de persoane.

                                                                          
______________________________________
Acces

Varianta 1 (mai drept)
Centura Bucuresti, iesirea spre Dragomiresti (fie prin Chitila, stanga pana la podul spre Dragomiresti, fie prin Militari dreapta, fie direct prin B-dul Uverturii).
Tineti drumul principal, drept prin Dragomiresti Deal, Comuna Bacu, Comuna Joita, Comuna Cosoba.
La iesirea din Cosoba, (urmariti indicatorul rutier- iesire din Cosoba) pe partea stanga a soselei incepe un camp agricol. Mergeti mai departe, pe soseaua principala cca 800 de m. Pe campul agricol se observa un turn de apa inalt. Locatia este la padurea din partea stanga, la orizont. Accesul se face pe drumul pietruit aflat chiar la sfarsitul campului agricol, chiar langa gardul de beton.

Varianta 2 (mai liber)
Iesirea prin Chitila, continuati pe drumul national spre Targoviste, la al doilea pod din Chitila, la intrarea in padure indicator Sabareni la stanga, luati-o spre Sabareni, drumul prin padure. Tineti drumul principal cca  8 km. Iesiti in comuna Joita, soseaua principala. Faceti dreapta si ajungeti in Cosoba. Mergeti mai departe, pe soseaua principala cca 800 de m. Pe campul agricol se observa un turn de apa inalt. Locatia este la padurea din partea stanga, la orizont. Accesul se face pe drumul pietruit aflat chiar la sfarsitul campului agricol, chiar langa gardul de beton.
Pentru directie pe harta  puteti accesa acest link.

______________________________________
Preturi TreeHouse Cosoba Lagoon

Locatia se oferteaza direct in functie de tipul de eveniment, perioada si numarul de persoane.
In pret intra rezervarea exclusiva a intregii locatii: piscina, clubhouse, zona de cocktail, zona de padure + adiacente.