Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Cod promo?
Nunta Evenimente companii Botez Petreceri de copii Aniversari private Evenimente TreeHouse

Locatii Treehouse


Vip Kids Party

Frame Arcibald Rezerva acum!

Dragi parinti,

 

A fost cea mai frumoasa zi din viata mea - va spune copilul vostru, desigur cu atitudinea matura si inteleapta pe care i-o confera cei 4 ani ai sai. Deja a trait o viata J , si evenimentul pe care voi i l-ati organizat la TreeHouse a fost cea mai speciala petrecere de copii la care el a fost.

De ziua lui, v-ati dorit sa organizati ceva special. O petrecere pentru copilul vostru cei 15 invitati ai sai si parintii. Ati gasit la TreeHouse cea mai atractiva locatie.


V-a atras, in primul rand ca toata locatia era rezervata doar pentru voi. Era perfecta pentru o petrecere in aer liber: piscina, pergola, loc de joaca pentru copii, laculete artificiale.

 

V-ati asigurat ca, in caz de ploaie, sa aveti solutii si ati aflat ca pergola este acoperita iar cabana de 100 m2 este cochet amenajata cu: bar, canapele, semineu, Plasma TV, podium de joaca pentru copii.

 

Pentru inceput copii s-au amuzat in voie la locul de joaca special amenajat pentru ei, balansand intre casuta suspendata si barca piratilor.

Apoi s-au intrecut in piscina incalzita.

 

Intre timp, parintii au putut socializa, degusta si ciocni! Stiind ca la TreeHouse puteti sa aduceti voi ce doriti de mancat si de baut, v-ati gandit daca sa organizati voi totul sau sa apelati la firma de catering.

Pentru ca Viorel este specialist in gratare si a vrut sa demonstreze ce poate, voi ati optat pentru o solutie mixta.

 

Si cand copii erau mai entuziasmati ati produs surpriza: m-ati prezentat pe mine: poneiul Arcibald.

As vrea sa vedeti prin ochii mei cum arata copii vostri cand fac cunostinta cu mine. Eu stiu ca sunt aratos, si modest, dar ei ma uimesc de fiecare data: zambetul larg care le inunda chipul valoreaza enorm.

Si asa incepe distractia: cu o mangaiere, cu un biscuite si apoi urcarea in sa. Si continuu asa cu fiecare invitat al copilului tau.

 

Copilul tau nu este doar eroul tau, acum este si eroul prietenilor sai. Toti il privesc cu un zambet larg si isi aduc aminte de momentele speciale de la TreeHouse.

Si Goleo....


Semneaza, cu prietenie
Poneiul Arcibald
 

Vip Kids Party

- Toata locatia TreeHouse

- Animator

- Doi ponei, pe toata durata petrecerii 

- 15 copii si 15 adulti

Pret: 550 E (fara Tva)

 

Pentru grupuri mai mari, alte conditii va rugam sa ne contactati.

Verificati disponibilitatea acum.

Frame animator

Animatorul TreeHouse este in mijlocul copiilor, antrenandu-i in activitati interesante.

Imagini

Inchide